#

Нашите услуги

Лазерно рязане

Нашите услуги за лазерно рязане са идеални за създаване на сложни дизайни и форми с висока прецизност. Независимо дали се нуждаете от малки детайли за персонализирани продукти или големи елементи за рекламни проекти, ние сме готови да отговорим на вашите нужди.

Лазерно гравиране

Лазерното гравиране предлага възможност за добавяне на персонализирани надписи, лога и графики върху различни повърхности. Тази услуга е идеална за създаване на уникални подаръци, корпоративни сувенири или брандирани продукти.

Защо да изберете нас?

Качество и прецизност

Ние използваме най-съвременната лазерна техника на фирма AEON , за да гарантираме, че всяка поръчка е изпълнена с най-висока точност и внимание към детайла. Вашето удовлетворение е наш приоритет.

Индивидуален подход

Разбираме, че всеки проект е уникален. Затова предлагаме персонализирани решения, които отговарят на вашите специфични изисквания. Работим в тясно сътрудничество с вас, за да се уверим, че крайният резултат отговаря на вашите очаквания.

Конкурентни цени

Нашата цел е да предоставим висококачествени услуги на достъпни цени. Вярваме, че всеки трябва да има възможност да се възползва от предимствата на лазерното рязане и гравиране, без да компрометира качеството.

Как работим?

  1. Консултация – Свържете се с нас, за да обсъдим вашите идеи и изисквания.
  2. Проектиране – Ние ще подготвим чертежите и ще ви ги представим за одобрение.
  3. Производство – След като проектът е одобрен, ние ще изпълним поръчката с най-голяма прецизност в кратки срокове.
  4. Доставка – Работим с куриерска фирма „Еконт Експрес” изпращайки нашите продукти до всяка точка на страната на преференциални цени на куриерските услуги. 

Свържете се с нас

Не се колебайте да се свържете с нас на телефон 0884941913-инж.Христо Петров  за повече информация или за да получите оферта за вашия проект. Ние сме тук, за да отговорим на всички ваши въпроси и да ви помогнем да реализирате вашите идеи!

#
#
#