fbpx

В една нощ приказна, небето бе отрупано с ярко светещи звезди. Все едно една от тях падна и в съня ми спокоен се настани. Чудо, а може би магия ще го наречете. Аз го нарекох съдба.

    В съня си видях книгата в този вид подредена: кратко послание, приказни герои и спомени, в снимки отразени. Събудих се, не можах да разбера реално ли е това. Набавих си необходимите материали и започнах да творя. С усмивка на лице и развълнувано сърце, сътворих първата си красота.

    Нарекох я Приказна Книга, защото случващото се определих наистина като приказка: толкова красива, докосваща душата, изпълваща очите с блясък, докосваща сърцето с любов.

Повярвах в себе си и сбъднах една мечта, която се бе зародила в съня. Сътворих Приказни Книги уникални, единствени и неповторими в света. Създадох нещо, което няма да изчезне във времето. Създадох Спомен, за цял живот!

    Когато вземеш в ръце своята Приказна Книга, Ти не държиш просто вещ. Ти получаваш часове, дни и седмици на истински радост и щастие. Получаваш част от сърцето ми и мигове от живота ми. Получаваш старанието, въображението и част от душата ми!

Приказната Книга е създадена изцяло от естествени материали. Кутията се изработва от дърво – липа и бял бор. Обработва се с пречистените масла, съдържащи естествени съставки, на фирма OSMO. Текстът, рамките за снимките и всички декорации са изрязани от дърво – липа и бреза. Обработват се с безароматни и безвредни бои, създадени на базата на естествени оцветители.

    Както във всяка приказка, моите книги имат главни герои. В кутиите те са илюстрирани чрез мечета и зайчета. Декорациите се изработват индивидуално за всяка книга, според повода и според любимите занимания на главния герой.

    Във всяка приказна книга, разказът е съпроводен от картинки, които засилват емоцията му. В моите книги се поставят снимки, за да въздействат още по-силно на посланието, което е изписано вътре. За да върнат главния герой към преживян незабравим миг.

Приказните Книги са подходящ подарък за всеки повод и дори без повод. Изработват се по желание на клиента. Изборът на цветовете, броя на снимките, посланието, приказните герои и декорациите са във ваши ръце. Всяка книга, пристига при вас в брандирана опаковъчна кутия и брандирана подаръчна торбичка.

    Книгата може да бъде чудесен аксесоар към интериора на всяка стая, както и към декора за всяко едно тържество. Книгата може да бъде и рекламната визитка на всяка фирма, хотел, ресторант, салон за красота и други.

    Книгата е подарък, който няма да загуби своята стойност с времето. Приказната Книга вълнува, поражда сълзи от радост, провокира множество усмивки.

Създадох картичките, тефтерите, плакетите и съкровищниците със същите желание и любов. Залагайки отново на естествените материали, дърво и неповторимите масла OSMO, се получиха уникални подаръци в лицето на всеки от тези четири продукта.  Залагайки на персонализиран подарък, вие показвате обич и внимание към човека отсреща. А моята приказна работилница цели точно това: Да сътвори подарък с несравнима стойност и уникалност!

Myfairytalebook © 2023. All Right Reserved |